Aelan Advocaten

Home Home Aelan Advocaten
Sinds 1993…

Aelan Advocaten is sinds 1993 gevestigd op één van de mooiste locaties van Utrecht: aan de rand van het Wilhelminapark, met uitzicht op het door Zocher ontworpen grote grasveld, omzoomd door bijzondere oude bomen. Het kantoor is per auto en met het openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan (bijna) voor de deur.

Voor particulier en zakelijk…

Ons kantoor richt zich al meer dan 20 jaar in de eerste plaats op de juridische, fiscale en bedrijfskundige dienstverlening aan ondernemers. De advocaten van Aelan Advocaten procederen en adviseren cliënten onder andere op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, huurrecht, belastingrecht, contractenrecht en burgerlijk procesrecht. Wanneer de vraagstelling aansluit bij onze specialisatie, kunnen ook particulieren bij ons terecht.

De advocaat die verder denkt…

Deze keuze leidt er toe dat wij ondernemers in de meeste gevallen full service kunnen bieden, op zakelijk en persoonlijk vlak. De persoonlijke band tussen de ondernemer of manager en de advocaat staat daarbij centraal en zorgt er voor dat wij werk op maat leveren, voor een redelijke prijs. Wederzijds vertrouwen is daarbij de basis voor een goede samenwerking en optimale ondersteuning. Daarom worden de lijnen kort gehouden. U hebt daarom bij ons in de regels ook een vast aanspreekpunt. Zo weet u steeds waar u aan toe bent en wordt u gedurende het hele traject goed begeleid. Dit werkt plezierig en efficiënt.
Aelan Advocaten investeert daarbij in een duurzame relatie met de cliënt.

Gericht op beter resultaat…

Samen zoeken naar doeltreffende oplossingen. Onze medewerkers zijn breed geïnteresseerd en zorgen ervoor dat ze op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor uw onderneming in het algemeen en de lopende kwesties in het bijzonder. Dat betekent dat wij u niet alleen ondersteunen om relaties te versterken en geschillen tot een goed einde te brengen, maar ook om plannen te initiëren, samenwerking vorm te geven en projecten op te zetten.

Deze insteek heeft er toe geleid dat met de meeste cliënten een vaste relatie is ontstaan, vaak tientallen jaren. Ook krijgen wij daardoor vaak nieuwe cliënten, die op aanbeveling van onze relaties hun zaken aan ons toevertrouwen.

aelan-utrecht-dom

Juridisch advies nodig ? Bel 030 - 251 21 71 of stuur een e-mail