Ondernemers

Home Home Ondernemers
Voor ondernemers…

U hebt als ondernemer vele bordjes hoog te houden. Het is uw verantwoordelijkheid dat alles goed functioneert. Personeel en organisatie, commerciële activiteiten en p.r., financiën en fiscaliteiten en nog veel meer.

Een deel van de zorgen kunnen wij van u overnemen, zodat u uw tijd kunt besteden aan activiteiten die voor succesvol ondernemen werkelijk belangrijk zijn en ook tijd overhoudt voor uzelf.

Als uw vaste vraagbaak voor alle voorkomende kwesties met een juridisch aspect, vormen wij een toegevoegde waarde aan uw onderneming.

Als vast aanspreekpunt…

Met de advocaat die uw vaste aanspreekpunt vormt, bouwt u een persoonlijke band op. Hij/zij kent u en uw bedrijf en weet wat voor u belangrijk is en wat bijzaak is. Daarbij denken wij met u mee en proberen ook vooruit te denken, om problemen te voorkomen. Het succes van uw onderneming staat daarbij centraal, maar ook uw persoonlijke behoeften en omstandigheden, worden daarbij niet vergeten.

Samen met u houden wij de kosten en baten goed in het oog. Wij hanteren daarom zeer concurrerende tarieven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Zakelijke rechtsgebieden…

Omdat wij ons richten op brede ondersteuning aan ondernemers, zijn wij thuis op vele van de rechtsgebieden waar de meeste MKB-ondernemers mee te maken krijgen. Via het menu krijgt u inzicht in de gebieden waarop onze advocaten zich speciaal hebben toegelegd en waarin ons kantoor een grote (dagelijkse) ervaring heeft opgebouwd. Het doornemen van het overzicht en de daarmee samenhangende keuzemogelijkheden in het sub-menu, brengt u wellicht direct al op het idee om aan bepaalde aspecten binnen uw onderneming extra aandacht te schenken. Wij zijn u daarbij graag van dienst.

Die kennis van zaken gebruiken wij natuurlijk ook voor grote ondernemingen, wanneer deze ons voor een specifiek onderwerp inschakelen. Met managers van de betrokken afdelingen of regio’s, houden wij dan nauw contact, waardoor de dienstverlening zo dicht mogelijk aansluit op de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Maar ook particulieren staan wij in deze kwesties bij. Wij kennen de praktijk daardoor van beide kanten.

Via het menu kunt u nagaan in welke rechtsgebieden wij thuis zijn.

Juridisch advies nodig ? Bel 030 - 251 21 71 of stuur een e-mail