Particulieren

Home Home Particulieren
Voor particulieren…

U hebt gelukkig niet vaak een advocaat nodig. Maar af en toe is het noodzakelijk om er één in te schakelen. En soms is het niet verplicht, maar is het toch wel erg verstandig om dat wel te doen.

Iedereen belandt wel eens in een situatie waarin hij dreigt schade te lijden of waarin onrecht wordt aangedaan. Vaak overkomt het je en doet een ander het je aan. Soms moet je zelf een grens trekken en actie ondernemen.

Voorzien in advies en ondersteuning…

U wilt dat een advocaat u daarbij van goed advies dient en concrete stappen zet als dat mogelijk is. Zonder veel ingewikkelde poespas en zonder torenhoge kosten. Bij de advocaat moet je bovendien een goed gevoel hebben. Hij of zij moet begrijpen wat je wilt en wat je bedoelt, maar moet ook uit zichzelf rekening houden met omstandigheden die je aan hem vertelt. Je wilt tenslotte niet voor verrassingen komen te staan.

Een goede vertrouwensband is daarbij essentieel. Wij smeden met u daarom graag een persoonlijke band, waardoor wij beter dan een ander kunnen inspelen op uw speciale behoeften en uw persoonlijke omstandigheden. Dat wij daarbij voor u tot het uiterste gaan en geen genoegen nemen met minder dan het best haalbare, spreekt voor zich.

Een advocaat die bij u past…

Voor een optimaal resultaat zoeken wij samen met u binnen ons kantoor naar de advocaat waarmee u de beste ‘klik’ heeft. Vaak is dat het begin van een jarenlange vertrouwensrelatie, waar u met alle voorkomende problemen telkens weer terecht kunt. Die altijd bereikbaar is wanneer het nodig is. Een gerust gevoel.

Ook als particulier bent u bij ons dus aan het juiste adres. U kunt bij ons onder andere terecht in de gevallen die zijn vermeld onder het item ‘Rechtsgebieden particulieren’.

Mediation

This is image placeholder, edit your page to replace it.

Juridisch advies nodig ? Bel 030 - 251 21 71 of stuur een e-mail